Tips

Kanon sidor!

Fy! Det blåser som attan och känns som rena höstväder. Jag hade tänkt rensa i pallkragarna och kolla efter mördarsniglar. Såg igår att mina böner är kraftigt reducerade och ganska många slemränder. Även mina ärtor har blivit ovanligt korta! Men det är väl rådjuren som varit framme igen. Men det var bara så skit trist att sitta där i blåsten och försöka vara positiv. Tog en sväng med Shakira men det känns fortfarande som om det är en Urk På Burk Dag!


Fern Creek Cottage Tipsy Pots Tuitorial Can Flower Caddy

Wow! Här finns hur mycket som helst att titta på och att få inspiration av. Jag har ju en sådan gammal tvättbräda! Den till höger har små krokar på och jag tror man har fällt upp den som ett litet bord för att ha tvättkorgen på. Vi hittade båda i Micaels kokhus. Där han har kök nu har det stått en gammal tvättmaskin och bänk.

På den här sidan  Funky Junk Interiors  har jag hittat de fina tipsen, så om ni rullar ner ganska långt så finns länkar till massa andra fräcka idéer och deras sidor. Det fungerar som typ fototeman bara det att folk länkar in sina tips istället. Himla fräckt!

Likaså på denna  Childmade  där de visar steg för steg hur de gjort. Perfekt att titta runt på en sådan här blåsig dag.

Leave a Reply

Översätt sidan »