Trädgården

Mangold till Lerugn

I morse letade jag efter recept på Mangold! Trodde stenhårt att det var enbart stjälken man skulle använda!! Men man kan använda de till dolma. Hittade detta recept på sidan  Regndroppen som jag kommer att testa. Det är hennes bilder jag använt i collaget till höger. Hittade också den här läckra smörgåsen på  recept.nu det är deras bild jag använt. Jag ville testa att så lite annorlunda saker och de är goda att knapra på som de är. Men när jag sökte på Mangold hittade jag denna sida!! Bygg en lerugn.

Wow! Vill verkligen ha en sådan. Gubben tyckte det var en strålande idé så vi funderar på att använda det gamla cement röret som vi nu har som bord. Jag har ju bord i planteringsskyddet så det blir att jag fikar där numera. Använder mest cement bordet med att ha lykta och blommor på.

Hittade fler bra sidor om ler ugnar bland annat Pysselfarmor som jag tyckte var jättefin. Så kan det gå när man söker på Mangold, det slutar med ett ugnsbygge på tomten!

Leave a Reply

Översätt sidan »