jobb

3100

Har äntligen fått lön efter kollektivavtal! Jag behöver väl knappast säga att min chef beter sig som om hon kom från yttre rymden och stenhårt springer runt och bedyrar att hon absolut inte gjort något fel. Hon kom in jazzande på jobbet med sitt fackombud och gav mig en skriftlig varning och skällde ut mig efter noter! Om hon nu inte gjort något fel och jag är en skamfläck på denna jord, tycker jag det är knepigt att lönelyftet blev 3100 kr.

Känner att jag inte kan glädjas åt dessa pengar utan avvaktar ett par månader så jag ser vart det barka hän. Just nu är hon så inne på att klämma åt mig att hon har skygglappar för ögonen och jag tycker detta tar alldeles för mycket energi. Har som sagt jobbat för henne i 9 år så jag vet att detta bara är begynnelse av Mount Everest. Har snart semester och jag vet att det kommer braka loss det dubbla när jag kommer tillbaka efter den.

Gubbarna som har ” flyta på inställning ”  tycker jag skall rama in min varning och alt eftersom de kommer skapa ett kollage som minne!!  Hmm!

Leave a Reply

Översätt sidan »