Pyssel

Foto städning

 I dag har jag bara hållit på med bilderna. Är snart klar med fotoboken  6 sidor fattas, men det känns som om de blir lättare att göra nu när jag kommit igång. Fick ett mejl från photobox att jag hade 48 timmar kvar innan de 50 gratis framkallningarna  på bilderna skulle upphöra. Så just att de mejlade, tänkte ha de bilderna när jag scrappar i albumen. Visserligen kan jag skriva ut mina egna bilder men färgpatronerna är slut och det kostar en del, så detta ville jag inte missa.

Har även kollat igenom flikr så folk inte kan ladda ner mina bilder längre. Lagt upp nya på mostphoto.com.  Med andra ord har jag haft en stor foto städar dag. Rosa kom upp med gurka och gick hem med squash. Smidigt när man kan byta. I morgon måste jag nog klippa gräsmattan för fy tusan vad sniglar de kom fram när vi satt och pratade. Blääää vad jag tycker illa om dem.

Leave a Reply

Översätt sidan »