Smått o Gott

Ört tork

Verkar bli lite bland väder i dag så jag har plockat in all tvätt och kollat runt så det inte ståt massa grejer ute i fall det brakar loss. Jag har letat efter en torkolla men inte hittat någon. Så nu tog jag ett par pinnar och satte i spänn mellan skåpen. Det får duga tills gubben kommer hem och kan komma på något mer permanent. Köksskåpen är lite väl dyra för att jag skall våga mig på att gå lös med hammare och spik.

Annanas salvian som jag var på väg att slänga, har blivit enorm och luktar helt gudomlig. Funderar på att ha bladen i en kaka eller kanske te. Mint choklad myntan har också växt till sig och var i kraftig behov av ansning. Så nu luktar köket verkligen gott. Jag blev så paff att myntan räknas som lösaktig växt?! Den korsar sig tydligen väldigt lätt med andra myntor. Det är så himla mysigt att ta på bladen så dofterna kommer fram ordentligt.

Jag vill gärna utöka min mynta samling med banan, kanel, bowles-som tandkräm, Marockansk och Eau de-Cologne.

Leave a Reply

Översätt sidan »