Fototriss / Tisdagtema

Veckans Fototriss: R som i

Veckans Fototriss: R som i …..

1. Då var det valfritt på bokstaven R i trisset idag och min första tanke gick direkt till barnens farmor. När jag berättade om alla mödarsniglar vi har och vad de har slafsat i sig, brukar hon säga ” Det är för Räligt ” Skall erkänna att jag har betydligt mera kraft i mina ord och betydligt bredare ordförråd över en mördarsnigel.

2. Det är svårt att fånga djur på bild när de Rör sig och jag tycker att denna fjärilen också ser ut att inspektera mina blommor för att se om det är något att ha. Fotograferade en annan blomma för ett tag sedan, som fjärilen såg ut som en ängel.

3. Min gubbe har varit på  Rea!! Snacka om att jag blev ställd när han kom hem med små byttor som jag kunde ha scrapping prylar i och en liten mus med mus matta till min bärbara.

Leave a Reply

Översätt sidan »