Tips

Dags!

Kolla in denna sida på alla fina glasögonbågar!  Har märkt att min syn blivit sämre, så det är nog dags att skaffa Glasögon. Himla smidigt att man kan låna hem 3 par bågar och prova i lugn och ro, men jag vill nog helst åka ner till butiken i Falkenberg. Där har de 1500 bågar medan det är 180 bågar att välja på online. Dels kan jag beställa synundersökning och bågarna på plats och prata med kunnig personal. Behöver jag ytterligare betänketid kan jag ju ta och beställa i lugn och ro över nätet. Även om priserna är jättebra vill man ju inte förhasta sig. Det svåra blir nog att välja formen på glasögonen. Sedan vill jag nog ha ett par billigare bågar på jobbet och ett par finare när jag är ute.

Jag tror inte jag vill ha kontaktlinser men funderar på att att göra en synundersökning för det samtidigt. Det är möjligt att jag vill ha det senare, har lite fobier över att stoppa grejer i ögonen. Känner att jag behöver prata med kunnig personal om detta. Priset är såpass bra att jag lika gärna kan testa för både och. Funderar på att ta smala bågar till jobbet och lite bredare färgade bågar med någon detalj på sidorna när jag går ut. Kompisen har ett par blå med strass på vid sidorna som är så himla snygga.

Leave a Reply

Översätt sidan »