Utflykter

Bondens dag

Vilken tur vi hade med vädret idag. Det var Bondens dag i Åkraberg och det hade inte varit så kul att gå i regnet. Rosa och Monica följde med och skulle titta på växter. Vi behövde medel till dammen och jag ville passa på att titta på vatten växter. Vi gick in i butiken medan folk stod och tittade på kör och rid uppvisningen. Himla smart drag, för det var så gott som tomt i butiken och vi kunde strosa runt i lugn och ro.

Det jag saknade i år var att det inte fans några minigrisar och mini strutsar. Vi blev så himla fascinerade av dem förra året. I år blev jag hel såld på den här lille vakteln. Han såg så extremt nyfiken ut jämfört med de andra och följde mig med blicken och sprang bort och tittade så fort de hände något. Även om det var lite mindre djur i år så är det en mysig grej att göra. Jag fick köpt en del växter och gjorde lite fynd, så jag är helnöjd med utflykten.

Leave a Reply

Översätt sidan »