Trädgården

Gurkröra!

Det som varit roligast i trädgården denna sommar har nog varit mitt plantering skydd och rören. Hämtade för ett par dagar sedan de sista rören innan gubbarna på jobbet skulle slänga dem.  Har haft 12 ut placerade men de med bönorna har blåst omkull. Bönorna växte flera meter över och grabbade tag i allt i dess närhet, så det blev att bön rankorna drog rören mot varandra. Så nästa år cementa vi ner dem ordentligt.

Nu har jag bara gurk rören kvar i nedre landet och  plockar in gurkor för fullt. Fast gurkan i röret lär väl bli kvar! Ser verkligen fram emot nästa sommar då vi kan fortsätta att planera i trädgården och då kanske även sätta rör till Micael och Tobias. Nu har jag en hel dröse med rör och förmodligen kommer varenda en att användas.

One Comment

  • Monica

    Smart, ska köra gurkor nästa år tänkte jag.
    Ja jag hade inte väntat mej att den hunden av alla skulle vara lös, men jag tror att hon blev mer skärrad än mej. Jag kan tala om att jag har ögon i nacken …

Leave a Reply

Översätt sidan »