Familjen

Grattis! Tobbe!

Idag fyller Tobias 21år och vi har käkat tårta. Han önskade sig kastruller och en stekpanna. De hade skojat med honom på jobbet över att han inte kunde laga pannkakor. Kände Yes!! Äntligen lite intresse  för att laga riktig mat. Oftast äter han på jobbet och lagar jag lite större måltider brukar jag kolla om han vill ha, annars får han allt laga sin egen mat. I början när han flyttade upp till huset önskade han sig OBH Nordica. Bra grejer men jösses vilka priser!! Nu när vi tog upp priserna så blev han lite full i skratt och sa att han önskade sig vanliga kastruller. Pust! Inte kul om han nybörjar bränner i en kastrull för 999kr. Vill han ha något dyrt märke så ville han i så fall köpa det själv och inte att vi skulle jaga med det.

Härligt! Inte fel att vilja ha dyrt och flådiga saker! Bara man bekostar det själv. Tobias har inte så mycket saker men det han har, har han allt slitigt ihop själv och börjat få en annan inställning till vad som är värt att lägga pengarna på. Påminde honom om att han faktiskt hade lagat  pannkakor en gång i tiden i huset även om det var bra längesedan.

Leave a Reply

Översätt sidan »