Utflykter

Pilane 2010

Sprung

Wow! Vilken utflykt. Betydlig mer folk än vi trodde, både Norrmän och Tyskar traskade glatt runt det stora gravfältet. Hade ingen aning om att  Pilane hade ett 50 tal synliga domarringar och att det är daterade till järnålderns mellersta skede, år 0-600e.kr. Tyckte att informations bladet till utställningen var så sött formulerat. ” Ta gärna hunden med till Pilane! Hundar kan också vara konstintresserade ” Shakira hade verkligen en kanon tur och träffade nya spännande kompisar.

Shakira med får

Och konsten den var väl kanske lite luktlösa och inte riktigt lika spännande som de andra kompisarna som minsann fick springa helt lösa. Men visst gillar även hundar konst och det var bra träning för Shakiara mitt bland fåren, allt folk och ungar som for runt och skulle se allt på en gång. Det här kommer vi att göra om varje år, gillar verkligen när konsten är på utsidan och man får gå på spännande områden med mycket historia.

Weeping Girls

Leave a Reply

Översätt sidan »