jobb

Sjukskriven

Usch! Vilket jobb med att byta blogg system. Har inte haft tid att blogga så mycket men nu kommer jag att vara sjukskriven i 2 veckor. Har haft så himla ont i axeln och i går så gjorde det så in i nordens ont när jag skulle lägga mig. Var hos läkaren idag och har vad de kallar frusen axel (Kapsulit). När jag sa till att jag måste ha intyg så frågade han om jag var sjuk ofta!? eftersom chefen ville ha det från första dagen. Men när han inte hittade mig i journalerna  så fattade han att jag inte brukar gå så ofta. Vårdcentralen i Kållered har fått nya lokaler och jag hade aldrig varit där och det var ett tag sedan.

Så jag fick 2 veckor. Kollade upp på nätet vad Kapsulit är och vete tusan om det att räcker med 2 veckor!! Jösses vilken ovilja han hade att sjukskriva? Kan min kropp såpass efter att ha städat i så många år att detta inte bara var en liten sträckning. Skall ta och lägga mig en stund, fick inte sovit så mycket i natt.

Leave a Reply

Översätt sidan »