Familjen

Vilken dag!

Vilken dag! Gubben tyckte att vi kunde åka ner till en loppis butik i Kungsbacka när jag ändå gick hemma. Hade lagt mig att vila men loppisar är ju alltid roliga att gå på. Hittade en flasklampa till Micael och passade på att köpa mera ljusmanschetter. Älskar de små grönsakerna och vindruvsklasen. De är perfekta till recept boxar och annat pyssel.

Vi hann inte mer än innanför dörr när Tobias ringde och ville ha en jacka och bli hämtad! Hans bil hade börjat brinna på väg hem och brandmännen stod nu och släckte den. Han var så himla uppgiven där han stod och kollade på sin bil. Nu var den brandförsäkrad och han kommer att få en låne bil, men han har blivit så himla förtjust i sin bil och det här kunde han gott vara utan. Tur att han kan ta min bil nu, jag orkar ändå inte svänga runt ratten som det är med axeln.

Leave a Reply

Översätt sidan »