Hästarna

En sväng till Uddevalla

Dimma

Följde med gubben idag och hämtade hö. Passade på att ta en sväng till Panduro ute på Torp när vi ändå skulle hälsa på Kickan först. Lite trist att det blir så sällan man åker upp, Uddevalla ligger ju inte i världens ände precis. Kickan hade varit ute och hämtat farmor så vi blev bjudna på middag innan vi skulle ut och lasta hö. Har äntligen fått fotat lite dimma 🙂

Dimma

Jag tittade väl mest på när balarna i princip flög rätt in i lastbilen. Jag hade siktat in mig på att fotografera alla mysk ankor som de hade sist här. Men räven hade varit framme och fått sig ett par rejäla skrovmål, så ankorna var nu i skydd. Så himla trist när sånt händer men det är ju inte så mycket att göra åt. Jag har beslutat mig för att sälja hästarna men bara fått en köpare till Beethoven, så det blir väl att jag får vänta till våren och göra ett nytt försök.

Dimma

Även om jag har ont som attan när jag håller på så skänker jag inte bort hästarna eller skick de kors och tvärs på foder. En del folk är bara för fräcka och tror de kan passa på att göra fynd, har redan ett underpris på dem och tänker definitivt inte gå lägre. Får jaga runt på medryttare och gå över till att tömköra mera. Får även väldigt ont i ljumskarna när jag ridit och misstänker att jag har reumatism i släkten.

Leave a Reply

Översätt sidan »