Hästarna

Vilket skit väder!

Fy tusan vilket skit väder! Får säga att jag blev fruktansvärt impad på tjejerna som kom upp och tog ut mina klumpar. Regnet vräkte verkligen ner. Märktes att hästarna var nöjda med turen för när vi grejade i hagen var de mest intresserade av att äta mesta möjligt nu när jag är så taskig och har dragit ner fodret. Det är bra om hästarna är lite mulliga inför vintern, men de behöver ju inte vara överviktiga  som Bellman.

Tobias har inget bredband just nu, träden hade blåst rätt över telefontråden. Vi har fått upp alla stolpar och rensat bort alla grenar som låg på tråden. Tur att hästarna inte är så intresserade av att rymma nu när det fanns så många vägar att välja på. Vi funderar på att spärra av där träden är som värst och sätta nya. Tar vi bort alla träd blir det nog väldigt sunkigt. Även om träden är dåliga dricker de väl lite vatten i alla fall.

Leave a Reply

Översätt sidan »