Kärringonsdag

Grenar till förb……

Har inte hunnit blogga så mycket, håller fortfarande på att rätta till mina artiklar på hemsidan. Hade fixat ett renare tema som i still med MN och Tobias som hela tiden tyckt att jag haft massa skräp på hemsidan som musik, e-kort och det ena med det andra tyckte att sida var nu var okey. Problemet är bara att jag trivdes inte med det, jag vill ha skräp på min sida med mycket jox, det är bara jag liksom! Gillar man det inte så är det bara att surfa vidare. Vi skall inte gå in på vad han tyckte om min sida nu!! Jag är nöjd i alla fall  🙂

Ringde Elvy helt hysteriskt och undrade om vi kunde lägga kärring onsdagarna på lördag ett tag. Det ser bedrövligt ut efter stormen och jag fick inte röjt upp ordentligt efter stormarna vi haft innan. Så det blev att Elvy kom knallandes idag och skulle hjälpa till. Hmm hon pratade mesta del i telefonen och när hon inte gjorde det så for hon runt och gjorde annat. Hmm! Ja bilderna talar nog för sig själva.  Sen plockade hon helt hysteriskt in alla frysta majrovor och annat hon kunde hitta. Fast det är klart , bättre sent än aldrig. Jag tänker testa att göra majrove gratäng om en lite stund.

När vi gick där och pratade så passade Shakira på att posera och Elvy undrade hur mycket kort jag egentligen har på henne, det syns så tydligt att hon vet hur hon skall visa upp sig eller rättare sagt hur hon vill visa upp sig. Tar man fram kameran till Elvys hundar så får man bara med deras nosar. Mina djur är så vana att jag alltid har kameran i högsta hugg att de har blivit vana att inte rusa fram. Ja Bellman måste ju kolla först så det inte är något ätbart, sen går det bra.

Vi fick plockat bort det värsta så det ser lite fräschare ut så får jag ta lite då och då, blev lite full i skratt när jag tittade på Elvy. Det är väl bara att inse att åren börja ta ut sin rätt. Kom att tänka på när vi satt i ett köksskåp för ca 30 år sedan, bra i gasen och vi skulle minsann  aldrig bli skröpliga utan hålla oss viga och alerta till sista andetaget. Nu bar man en gren i taget och höll sig i slyt så fort det lutade lite neråt så man inte skulle dratta på ändan. Men jag är nöjd, det blev jättefint och de stora träden får gubben ta.

Leave a Reply

Översätt sidan »