Pyssel

Lite fler ljusstakar

Skall bli ljusstake

Härligt! Fredag och Idol på tv. Stört mysigt att pyssla framför det och jag behöver fixa i ordning lite julklappar. Håller mest på att testa mig fram med olika varianter på dekorationer. Har mest bara använt blommor, men vill även testa med lite bilder. Sen har jag ganska mycket småprylar som jag kan använda på locken till ljusstakarna. Det jag gillar med att göra dessa ljusstakar är att det går ganska fort och det mesta har man redan hemma.

Ljusstake

Jag har lite udda julpynt som är perfekta och dessa piprensar tomtar som kommer från mina föräldrar är kanon att använda. Tomtarna är väl egentligen ganska fula men blir lite av pricken på iet på locken. Det är första veckan som jag har jobbat efter sjukskrivningen och jag har bara varit så slut när jag kommit hem. Att sitta och pyssla framför tv:n är verkligen rena medicinen. Så avkopplande.

Jul ljusstake

2 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »