Hästarna

Vackert med frost

Vilket härligt väder det är! Gubben har kört upp ett par lass sand till stallet så det inte skall bli så sörjigt för hästarna. Usch! Vi har dränerat så det räcke i år så hagen får bli till våren. Dräneran var upp och kollade läget och tyckte vi skulle lägga ut sanden så länge. Han har varit här uppe innan vi köpte gården och viste att den gamla gödselhögen har legat där hästarna går ut nu, så vi behöver komma ner ganska djupt för att få det riktigt stabilt. Men det har blivit tusen gånger bättre när vi börjat med att lägga ut sanden så det är inte så geggigt nu och snart fryser det väl till ordenligt och då är det gott att inte ha en puckelpist utanför stallet.

Shakira var på ett riktigt röjar humör och hystade runt en pinne hon hittat. Helt otroligt vilken fart hon kan få upp. Gott när hon kan roa sig själv medans man jobbar. Nä!! Här kan jag inte sitta i det fina vädret, skall ut och plocka undan för Micael så han blir glad när han kommer från Stockholm. Gubben och snickaren fixade till hans kamin så nu är det bara för Micael att börja sätta upp stenplattorna.

Det blev lite ganska gryniga bilder idag, glömde ställa tillbaka från mörkes fotografering.

Leave a Reply

Översätt sidan »