Hundarna

Kallt…..

Fy tusan vad det blåser och är kallt. Hann inte mer än ut  ur bilen förrän två katter kom slirandes i raketfart och försökte klättra över varandra för att komma in i värmen, medan en överlycklig Shakira tog ett skutt över för att komma ut fortast möjligt för att gå på långpromenad i hennes ögon kanon behagliga vädret. Båda hästarna stod på spej och hoppades på tidig fodring, det blev ett himla gnäggande och sträckning på halsarna när de såg att jag gick neråt mot vägen och inte upp till stallet.

boll

Det började redan mörkna och Shakira smälte in bra i de olika nyanserna av vitt och brunt. Det var bara när hon dundrade förbi som man märkte att hon var med. Rådjuren sprang åt alla håll och kanter när vi kom, men Shakira var bara för lycklig för att rusa efter. Det gällde ju att sniffa in vad som hänt under dagen och vilka vovvar som gått var. Helt otroligt att hon nu ligger och lugnt och myser, när hon alldeles nyss har farit fram som en torpet. Hon var så full av energi att hon busade runt medan jag fodrade. Hon bara ÄLSKAR snö!

Leave a Reply

Översätt sidan »