Hundarna

Blir nog värre vinter i år

Fy tusan vad kallt det var ute! De små blåste och kylan gick rätt igenom termo byxorna. Hade tänkt försöka få kläm på min mörkes fotografering nere vid dammen och tog med en ficklampa så jag kunde lysa upp den lite, men det var så kallt att jag bara ville hem. Även Shakira som normalt sett brukar vilja vara ute länge gav upp och vände.

Har tänt en brasa och börjat plocka fram mina jul saker. Till och med mina små nissar tyckte det var kallt idag och hjälpte mig med veden. Det var nog rekord fart som brasan tändes och värmen kom upp i behaglig temperatur. Nissarna har nu gått över till att rota runt bland jul sakerna. Tror jag skall passa på att ta en liten lur, vem vet! Allt kanske står på sin plats när jag vaknar  🙂

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »