Familjen

Hmmm! Besök

Oj! Hade en riktig sovmorgon idag och kom inte upp förrän halv nio. I dag tänker jag bara softa runt och pynta. Här i datarummet har vi tagit bort en gammal garderob och det var inga lister bakom så det drar svinkallt lite här och där. Vi behöver verkligen tilläggs isolera huset om vi skall få sådana här bistra vintrar. Perfekt dag i dag att gå igenom sånt.

Medan jag tände vedspisen och fixade kaffe hör jag hur det skramlar och väsnas i datarummet! Konstigt med tanke på att katterna var ute?

– Men herregud! Tur jag kom tillbaka, hon kan ju inte dekorera! Granen skall tändas, bullarna skall ätas upp – oj vilken jätte påse bäst att börja med de…. mmm mums…, nallarna skall sitta här….

Visst blir jag glad när Lill-polarn kommer på besök, men inte just nu! Tändstickor och bullar skall gömmas hmm! Egentligen behövs hela hemmet blåsas ut om det skall bli säkert att vistas i när Lill-polarn är hemma.

Visserligen gjorde han det mysigt, men han glömmer bort tid och rymd när det finns bullar i närheten.

Leave a Reply

Översätt sidan »