Blandade Teman

Thursday Challenge “BROWN”

Pepparkakor

Thursday Challenge “BROWN” (Animals, Soil, Coffee Beans, Trustees, Furniture,…)

Det var ett tag sedan jag var med ett fototema så jag kände mig riktigt sugen idag. Det är redan mörkt när jag kommer hem och lysa upp stubbar o dylikt i skogen för att fotografera är bara för kallt att pyssla med nu. Shakira behöver ordentliga promenader nu när jag kommer hem senare och inte en tur med massa avbrott för att jag skall mixtra med kameran.

Behöver lära mig att ta i mörker. Så som det är nu blir 1 av 10 bilder hyfsat. Så dagens tema där man skulle välja något brunt var helt perfekt. Nu blev det väl lite mer på tomtarna och så snabbt ta kort för att sedan gå över till att äta upp dagens fotoobjekt.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »