Pyssel

Täpper till lite här och där

Aha priset som jag vann för pärldekorationen av Lisa olsi kom idag. Tusen Tack! Det var roligt och väldigt lärorikt att följa mallar, kul att så många var med och att alla kort skilde sig så våldsamt. Härligt att se och många nya fina bloggar att titta på.

Jul staden har kommit upp och i år var Micaels nya som jag köpte för 50 kr med. En jätte fin början för honom och roligt att han vill föra traditionen vidare. Det är alltid samma visa varje år!! Elvy som också kör med jul stad ringer helt hysterisk 1 Advent och beklagar sig över att hon inte har någon inspiration och att hon inte får till husen som hon vill! Varje år står man sedan med jätte ögon och tittar på hennes vackra och alltid originella stad. Skall snart åka ner och titta hur den ser ut i år 🙂

Annars har jag i stort sett bara städat och försöker täppa till de värsta köldhålen vi har. När vi bytte till det nya köket på sommaren tänkte vi inte på att det gamla skåpen var tjocka och gedigna. De höll tydligen ute mer kyla än vi trott, så här har blivit svin kallt. 16-17 grader kan jag stå ut med på morgonen om det är rejält minus på utsidan. Men när det kryper ned mot 13 då har man problem.

Så nu fick dörren tyg och det ligger rockwool i listerna. Hela hallen och badrummet skall bytas ut och göras om så detta är en nödlösning så länge. En hund ägare som knackade på och frågade om vi sett hennes hund tyckte att jag hade det jätte mysigt. Jag hade ner släckt och värmeljusen tända så man såg väl inte skavankerna så tydligt. Men nu har vi fått upp temperaturen till 15,7 grader så vi är på rätt väg.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »