Smått o Gott

Smarta ljushållare

Vi tog en snabb sväng till RK i morse och hittade lite smått o gott. Den här broderade grejen?? Är den till en äggkorg eller dylikt? Vilket fall inte en tekanna, denna är mera avlång. En dam skojade om att den nog var till att lyxa upp cykel sadeln med. Det jag gillade mest var nog att jag fick tag i massa gamla ljushållare till julgranen. Zensuell skrev i en blogg att hon tänkte ha på sina på tallrikar. ( Så smart och vackert ) Har placerat ut dem lite varstans och fått en extra mys faktor lite här och där.

Köpte den här fina vågen för 60 kr, det är väl bara klistermärket och någon knapp längst fram som fattas, även den var smidig att sätta fast ett ljus på.

I kväll blir det mys med apelsin glögg och lite vitsar. Vår gamla våg fick ett litet ljus så nu blev även den lite julig. Väldigt mycket folk och halva priset på alla jul saker. Jag fick tio gamla ljushållare med ett dekorations fat som den förra ägaren haft för 50 kr och det är ett kanon pris med tanke på hur gamla de är och vilka möjligheter man kan ha med dem.

Blev så himla glad när jag såg de här stora tofsarna, mina små hade gått sönder och dessa kostade 5 kr styck. De skall sitta på andra gardiner så småningom men nu håller de upp gardinerna in till datarummet. Vi har gamla skjutdörrar som vi kommer att plocka ner. De är så tröga och sedan är det inte isolerat där i mellan. Vi funderar på att göra ett valv men jag tror jag kommer att ha gardiner ändå. Rummet ser så inbjudande ut att det är oftast är ditt våra gäster springer i först.

Leave a Reply

Översätt sidan »