Smått o Gott

Vacker vinterdag

Västra Kyrkogården

Då kom vi i väg till våra gravar och det var väl egentligen mycket bättre att det blev idag. Så himla vackert väder och inget som behövdes hinna med, utan vi kunde strosa i lugn och ro. Rosas farmor ligger på Västra kyrkogården i Göteborg och den är så stor att man får köra runt med bilen.

Västra Kyrkogården

När jag stod och skulle ta kort kom en herre förbi och hörde att jag klagade på solen, vilket han tyckte var lite bedrövligt. Men han förstod vad jag menade och önskade oss Gott Nytt År. Tycker det är så roligt när man möter glada människor och att man får en klapp på axeln. Det värmde så gott och gör att dagen blir så mycket roligare.

St Matteus Kapell

När vi sedan åkte till mina föräldrar och brors grav i Mölndal blev jag lite sugen på att titta på det sista huset de bodde i. Området ligger kloss intill och jag såg att de målat om huset så att hela radhus längan nu gick i ljus blått/ grått. De hade gjort massa fina ändringar och jag hoppas verkligen att de trivs där. När vi sålde det så var det fortfarande original inredningen kvar. Alltså köksluckorna var brandgula, likaså badrumsgolvet. Härligt när det ändras efter folk, att husen står kvar men går vidare i ny skepnad.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »