365 Foto 2011

Öde (5 av 365)

Öde (5 av 365)

Åkte iväg tidigt till jobbet men åkte ganska fort hem igen. Det var bedrövligt att ta sig in och det verkade inte sluta att snöa. Ville ta mig hem innan det blev för mycket snö på vägarna. Det är så äckligt att köra när snön är så djup att man ligger i spår och underredet skrapar i.

Paltade på mig ordentligt när jag kom hem och tog en långpromenad med Shakira. Tänkte jag skulle fotografera när barnen åker pulka vid sjön. Men det var helt öde vid sjön och det var svårt att avgöra vad ängen tog slut och sjön började.

Stackars Shakira fick skutta före så jag hade några spår att gå i. Snön var så djup att vi fick gå genom bostadsområdet hem. Dåligt plogat så det var bra tungt idag. Shakira ligger på en filt och sover i soffan, hon blev verkligen trött av att gå och pulsa så.

Leave a Reply

Översätt sidan »