365 Foto 2011

Silver (6 av 365)

Silver (6 av365)

Det var inte så längesedan som det var silver i ett av foto temanen. Velade runt innan jag hittade en ask silverskedar. Blev så himla irriterad när jag sedan fann bland det finaste jag har i silver. Tobias kotte som han doppade i en burk silverfärg. Fick för mig att vi skulle göra egen julgransdekoration det året.

Tobias var 7år och tålamodet var väl inte det bästa. Det tog extrem lång tid för kotten att torka och den skulle doppas ett par gånger för att täckas ordentligt. Det blev bara en och den fick hänga nere i tvättstugan en vecka. Sedan var Micael mer vild än tam så det gick inte att ha färger framme om man inte ville ha hemmet om designat.

Vi skall bara inte gå in på hur lång vi fick promenera innan vi hittade ett par stackars kottar. Blöta och eländiga som de var såg de inte så mycket ut för världen och Tobias tyckte den blev vrål ful och vägrade att sätta upp den i granen. Så den fick ligga ner packad ett par år innan jag smög upp den i granen. Tycker den är jättesöt och den har hållit bra i alla år.

Kotte

3 Comments

 • Kvasthilda

  Åh, den blev ju jättefin! Typiskt ungar att inte gilla sina alster 🙂
  Sonen gjorde en dekoration av en yttepytte-liten keramikkruka (för minikatusar) en gång när han gick på dagis men den trillade i golvet och gick i kras. Det skar i modershjärtat!

 • Gunvor

  Det är verkligen en jättefin kotte och jag förstår att den är ännu finare för dig med alla minnena. Och bilden av den är jättefin

 • Pysselfarmor

  Ojdå ditt inlägg tillhör 365 bilder! Jo jag har lagt in en del också idag trots “barnbarnankomst” 😉 men en annan var ju inte inblandad förrän nu – ska baka litet välkomstkakor så att de har att bjuda på när grannar och vänner kommer. Gillar att baka – ja och laga mat också.

  Tack söta du för grattishälsningen.

Leave a Reply

Översätt sidan »