365 Foto 2011

Ur fokus (21 av 365)

Ur fokus (21  av 365)

Vissa dagar blir bara allt så fel. Tog med kameran till jobbet för att fotografera hur den stora lastbils planen ser ut som en skridskobana. De har inte sandat den på hela vintern, så jag har varit helt överlycklig över att snövallen ligger precis framför det lilla stupet. Min Toyota har pussat vallen ett x antal gånger. Vad tror ni de hade gjort nu då???…. Sandat! Kunde de inte väntat en dag.

Sen tänkte jag men det är lugnt jag fotografera pappas FN och Kongo flagga istället! Bidde bara skit bilder hur jag än flyttade fram mammas läslampa och vinklade den åt alla håll och kanter, omringade flaggorna med värmeljus, Afrikanska prylar m.m. Det blev ändå taskigt med ljus och bilderna blev urusla.

Ja men då tar jag och väljer temat hatt! Pappas hatt från Afrika hängde mitt framför näsan, enkelt och bra. Hmm behövde en modell och Micael hann inte undan. Gubben som brukar vara en linslus var idag grinig och vresig. Tyckte att jag kunde hatten  på köksbordet och fota?! Wow! Så inspirerande!

Summan av kardemumman! Det blev temat (Ur fokus) Kunde inte låta bli att skratta när Micael for runt som  Michael Jackson och gjorde massa klassiska rörelse. Jag och kameran hann definitivt inte med idag.

Micael

Leave a Reply

Översätt sidan »