365 Foto 2011

Tulpaner (20 av 365)

Tulpaner (20  av 365)

Fy tusan vad här har blivit kallt igen! Våran el räkning är skrämmande hög igen och vi eldar som tokar, men den ränner iväg ändå. Gubben och Micael hade sådan flyt i går att de fogade klart hela stenväggen. Det blev riktigt snyggt och Micael lär inte ha några  problem med att hålla värmen med de tjocka väggarna och då är ändå inte övervåningen isolerad ännu.

I dag har jag bara tagit lugnt hemma, eller snarare hela veckan. Känns som jag lägger mig och doing så skall jag upp igen. Känns som jag överhuvudtaget inte har sovit. Tröst löst! Men nu är det snart helg och jag får massa ljus på mig. Härligt 🙂

Fick så söta tulpaner av gubben och har börjat gilla tulpaner mer och mer. När jag var liten tyckte jag att det var den fulaste stinkande och intetsägande blomman som fanns. Men nu finns det så mycket tuffa färg kombinationer och varianter att jag har börjat tycka att det är en spännande blomma.

Tulpaner

Leave a Reply

Översätt sidan »