Djuren

Efterträdaren!

Son eller dotter till ekorren vi hade här i flera år kom förbi springandes på samme rutt. Har verkligen saknat ekorren och hoppas nu att denna tar över den dagliga rutten. Den här ekorren är lite mindre och mörkare med vit mage. Blev så himla glad när jag såg den hoppa från granen att jag rusade ut utan jacka.

De är så söta att se på och denna verkar bara vara halvskygg som den vi hade innan. Skall bli roligt att se Shakiras min när hon får se ekorren, hon älskar att springa efter på muren.

Lyckades krascha min lilla bärbara dator när jag skulle installera lite nytt! Typisk mig och ingen Tobias hemma. Rusade ner till Rosa som hjälpte mig med usb sticket. Glömmer av att det mesta är anpassat för usb stick. Försökte hänvisa till extern hd för att få datorn till att starta om och det funkade ju inte.

Leave a Reply

Översätt sidan »