365 Foto 2011

Februari (43 av 365)

Februari (43 av 365)

Solen skiner och det är otroligt vackert ute. Har gått runt i trädgården och bara myst. Det märks lie här och där att vi blev överraskad av snön för nu när det har töat såpass så dyker det ena verktyget upp efter det andra. Synd bara att det är så isande kallt. Tänkte mig inte för och gick ut utan mössa och det straffade sig på direkten med huvudverk.

Februari (43 av 365)

Skall ta ett par tabletter och  försöka övertala gubben att åka till plantagen. Vi köpte krukor och lite annat smått och gott på loppisen i morse. Krukor är något vi har ganska ont av och då flera av samma sort. Jag byter ut efter humöret och ibland vill jag ha väldigt diskreta krukor, lantliga och färgbomber när jag behöver piggas upp sig lite.

Landet

Jag har börjat att plocka hem kartonger från jobbet och skall börja så smått att gå igenom jul sakerna. Vi har vissa grejer som alltid skall upp och sedan är det Micaels som han fått av släkten som skall packas för sig. Resten åker stenhårt till Myronas. I år kommer jag att koncentrera mig på att få bort det sista som vi inte behöver och har jag inte använt något på ett par år så åker det med.

Dammen

Leave a Reply

Översätt sidan »