365 Foto 2011

God Morgon (44 av 365)

God Morgon (44 av 365)

Den här lille nöjda fågeln köpte jag för 1 krona på loppisen i går. Den får mig på gott humör där han sitter med sin kaffekopp och pepparkaka. Så jag passar på att önska er en riktigt God Morgon 🙂 Solen skiner idag med och fåglarna kvittrar så härligt ute. Men det är bra kallt och gubben går här och knorrar när han fyller på vedspisen.

Vi hittade en husfasad som man kan öppna dörrarna på och vips så hade vår lille fågel ett hem. Funderar att ha den på uteplatsen. Vi skall laga taket och så vill jag klä in den på något sätt med tyg. Typ så som ett party tält?! eller något. Vi har mätt och jag hittade ganska mycket tyg när jag röjde här igår. Vi blev så sugna på att använda tyg efter vi hade varit och fikat på  Afrika huset

Den flätade burken vill jag förvara torkade kryddor i.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »