Hästarna

Mina fönster

Stickling

Härligt! Har bara gottat mig idag och fixat till mina växter. Köpte ett gäng sticklingar i går och har nu planterat dem. De hade så många olika pelargon sorter som jag blev lite nyfiken på. Brukar misslyckas totalt med dessa men skam den som ger sig. Har satt dem mitt i blickfånget vid datorn och köket så nu borde jag inte missa att vattna.

Köks fönstret

Gubben skulle ha med sig ett par trädgårdstomtar till jobbet, de skall tydligen komma en film som heter  Gnomeio och Juliet någon gång i mars. De skall göra en skyltning med trädgårdstomtar. Brukar alltid ställa alla krukor i rotkällaren och där har det nu kommit ett jättefint skott på pelargonian som jag fick förra sommar. Jag kanske skulle ta och plocka in den.

Burspråk

Sedan fick jag besök av en tjej som hade sin häst stående här för flera år sedan. Då jag hade mitt Tinker sto och ponnyn. Hon är i kraftigt behov att göra något på dagarna och funderade att ta en häst på foder. Jag föreslog henne att hon kunde pyssla med mina för jag tar inte in några hästar längre. Jag mockar och gör i ordning innan jag jobbar och då ta in fler hästar en mina ger mig bara massa jobb. Det är snävt som det är.

Bursråket

Anna som var medryttare här och som jag tyckte väldigt bra om har skaffat egen häst och jobbar nu för fullt med att ta Monte och kör licens. Då behöver hon ha en egen travhäst att öva på. De som är här nu litar jag inte riktigt på, det är ju betydligt mer på en häst än bara man. Beethoven har snart ingen man kvar och hovarna är ju det allra viktigaste på en häst, tycker inte jag skall behöva tjafsa om det.

Bursråk

Sedan känner jag mig såpass bra i axel och denna tjejen har jag ridit med förut så jag vet att jag kan koppla av och hon ville mer än gärna pyssla i stallet. Hellre det än att bara driva runt. Hon såg också hur jag ändrat i mitt stall för att passa två hästar och inte fyra som det var förut. Nu kan vi tillgodo se varandra, vi skall ut i morgon så hon får bekanta sig med hästarna och jag slipper rida ut själv.

Leave a Reply

Översätt sidan »