365 Foto 2011

Filmtitel (45 av 365)

Filmtitel (45 av 365)

Tog ut hästarna på direkten när jag kom hem, kallt, halt men så mysigt. Vi blev tvungna att rida mellan husen och bland bilarna nu när det är så halt men det var så dåligt sandat att det var skit halt ändå. Jag hade köpt Booths som man kan sätta på för att vara skonsam mot hästen när man gör över till barfota gång. Men hästarna hade inte rätt form så de ramlade av hela tiden. Valde att ta av skorna under vintern då man rider lite mindre och snön som dämpar.

Det är första vintern som de verkligen har varit blank is överallt och hästarna har verkligen fått koncentrera sig på att hålla i ordning fötterna. Men det gick kanon bra och det var jätte mysigt. När jag kom hem så hade gubben tänd i vedspisen och öppnaspisen.

Alla hjärtans dag

Köpt den här söta blombuketten, chokladhjärtan och romantisk film 🙂 Så jag kommer bara lägga upp detta inlägg och skriva lite kommentarer och fimpa av datorn. Kommer resten av kvällen ägna mig åt gubben. Önskar er en riktigt fin Alla hjärtans dag 🙂

Filmtitel (45 av 365)

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »