365 Foto 2011

I min bil (51 av 365)

I min bil (51 av 365)

Gubben gick med i Grönt ljus för att få billigare bil försäkring. Skall erkänna att jag har gruffat bra om detta. Klart jag vill hålla hastigheten, värna om miljön och spara pengar men det är inte så himla lätt mitt i rusningen vid 7 på morgonen. Nu när jag börjar 6 har det däremot inte varit några problem alls. Trivs riktigt bra med hastighetsprylen.

Trodde först att den konstant skulle lysa som på nedre bilden men så fort den blir gul sänker jag hastigheten och som har lite dålig koll på vilken hastiget det är på vägarna så är detta bara kanon, den visar innan med en liten skylt vilken nästa hastighet blir så hitils har vi mestadels kört grönt. Hoppas det nu gör skillnad i plånboken också.

I min bil (51 av 365)

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »