Hästarna

När hände detta???

Elvy ringde och ville komma upp och hälsa på, hon skulle handla på Willys. Eftersom det var tänkt att jag skulle färga håret i morgon tog vi det idag istället och jag mötte upp henne. Jag hade ju förra helgen påbörjat med att städa ur garderoben och packat om alla jul saker i bättre kartonger. När jag rotade runt gick jag igenom alla väskor vi hade. Hittade en gammal sliten handväska med 3 tjugolappar i  🙂 Så visst kunde jag handla hårfärg idag. Lånade en 50 lapp av Tobias också så jag kände mig jätte rik.

När jag kommer till kassan säger hon ” Jamen hallå de där kan du inte handla för!!?? ” De finns inte längre? Lommade bort till Elvy och lånade en äkta hundralapp av henne. Var FN har jag befunnit mig? När bytte de ut 20 lapparna?

Tycker skillnaden är hårfin på den nya och den gamla. Elvy sa att de bytte för att den skulle gå in i maskinen? Varför anpassade de inte maskinen efter 20 lappen i stället för att ge folk trauma. Tur att detta inte var för ett par år sedan, då hade jag tyckt att det varit så skämmigt att jag inte vetat vad jag skulle gjort av mig. Nu tyckte jag bara “shit happens!”

Färgningen blev bra i alla fall och vi hade kanon mysigt. När jag skulle visa Elvy hur fin Micaels vägg var kom det upp en granne som bor rätt över vägen. Han undrade om jag saknade ett par stora hästar? Förmodligen såg jag ut som ett fån för han förtydligade ” Ja men jätte lurviga ben!” Lite svårt att neka där.

Mina juveler hade beslutat sig för att hälsa på hästarna på andra sidan vägen. Nu stod folket och hade fått fatt i mina hästar som glatt stod och tuggade hö. De hade räckt att de satt en hö påse på backen så hade ju i alla fall inte Bellman rört sig en centimeter förrän den var tom.  Kollat igenom hagen och fixat till tråden, bäst att kolla extra i morgon.  Skall sätta mig med en kopp kaffe nu och läsa bloggar.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »