365 Foto 2011

Ägg (53 av 365)

Ägg (53 av 365)

Har plockat hem lite fler kartonger från jobbet och fortsätter med röjning av garderoben. Nu har jag packat Micaels jul saker som han fått av släkten under årens lopp. Så får han själv gallra till jul, det är ju roligt att kunna köpa egna jul saker med. Tjejen på jobbet får inte plats med mera kaffe på hyllorna så jag får vänta ett tag till på kartonger. Även om det ligger mycket framme just nu är det gott att kunna rensa i lugn och ro.

Har börjat få riktigt gott om plats och hittat saker som jag ändrat uppfattning om. Ett tag samlade jag på ägg och gillade socker äggen med motiv i. Har bara detta kvar, två gamla plåt ägg och några porslinsägg. Ja visst ja jag köpte ju ett litet trä ägg förra året också. Nu när jag vet var jag ha dem skall jag lägga dem i glasskåpet.

Ägg (53 av 365)

Leave a Reply

Översätt sidan »