365 Foto 2011

Eget tema : Träning (55 av 365)

Eget tema : Träning (55 av 365)

Blev så ruskigt irriterad på Shakira igår att jag beslöt mig för att ta en promenad igen med häst.  Men tog med Bellman istället och red inte. Jag glömmer alltid bort att Bellman är så mycket bättre att jobba med. Han är så mycket mera häst att man gärna tar Beethoven om man är orolig att hamna i jobbiga situationer.

Men både Shakira och Bellman vill gärna vara till lags och tycker inte om när man blir arg och på så sätt är väldigt lyhörda när det gäller, medan Beethoven mest tycker ( Gå du där och muttra! Mej stör du inte ) Shakira blev inte glad när hon såg att Bellman skulle med, men kom ändå och gick fot. Hon rusade fram lite då och då men gick tillbaka längs min sida när jag sa till och kämpade på kanon duktigt.

Så fort jag kom över vägen släppte jag henne lös och det tog inte så lång stund förrän hon vågade springa fram och tillbaka bredvid Bellman. Bellman lärde sig ganska snabbt att koppla av när hon kom rusandes och inte börja stissa. Hon kom vid varje inkallning och satt till ock med kvar när Bellman frustade över henne. Bellman går gärna och frustar och pustar när han är ute.

Kommer göra detta flera gånger, det verkar som Shakira och Bellman är mer lika varandra än man kan ana och de triggade igång varandras glädje. Bellman som gärna drar bena efter sig, sprang så fort jag ökade och när Shakira kom rusandes så såg man att han tyckte det var roligt och blåste upp sig. Betydligt mer avkopplad Shakira som väntar med Bellman på något gott än på översta bilden 🙂

Eget tema : Träning (55 av 365)

Leave a Reply

Översätt sidan »