365 Foto 2011

Kommunikation (57 av 365)

Kommunikation (57 av 365)

Nu har dammen bottenfrusit och pumpen lät inget vidare. Vi har fyllt på ett par spänner varmvatten och skall fylla på ett par till om en stund. Shakira och Edgar kom för att kolla vad vi höll på med. De brukar dricka där det rinner ut men nu var det helt tyst frånsett pumpen som förde ett himla oväsen i nedre delen. De verkar som djuren trivs bäst att gå runt på övre dammen av någon anledning?

Kommunikation (57 av 365)

Edgar kom och ville gosepuffa på Shakira, så det gällde att spänna ut klorna så hon inte blev föst till andra sidan av dammen. De är bara för söta när de gosar. Idag är det ganska tråkigt väder och jag hoppas att temperaturen skall gå upp lite så snön  försvinner. Skall ta och plocka undan lite, men sen blir det nog att jag pyssla med något.

Kommunikation (57 av 365)

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »