Blandade Teman

Week 8/52 – Theme: View From Here…..

Week 8/52 - Theme:  View From Here.....

Veckans tema var ( Utsikten härifrån ) och jag valde köksfönstret. Det finns väl flera platser på tomten som jag verkligen gillar att fotografera i från, men när det är vinter så älskar jag verkligen utsikten från mitt köksfönster. Innan vi bytte kök så var skåpen och bänkskivan 57 hög och skåpen höll inte riktigt ihop. När vi diskade så stirrade man rätt in i väggen. Jag tyckte väl att köket var ganska mysigt men bra slitet och ganska sunkigt.

När vi flyttade in hade de som hyrde här innan tagit med sig tvättmaskinen och spisen. Tror jag har skrivit om det innan i samband med vedspisen. Funkar inte spisen nu ser vi inte det som katastrof utan lagar bara maten på vedspisen istället. Vi kommer att tilläggs isolera och jag hoppas att vi får lika djupa och underbara fönstersmygar som Micael. Längtar tills jag kan torka mina örter igen och förnya Lavendeln som hänger vid fönstret.

Leave a Reply

Översätt sidan »