365 Foto 2011

Vatten (60 av 365)

Vatten (60 av 365)

När Elvy var hemma hos mig så undrade hon vad det var som kvittrade. Hon hittade den lilla fågeln som jag brukar ha i datarummet i min porslinsblomma. Nu kunde jag inte fotografera blomman för det står fortfarande ett gigantiskt ritbord i vägen  🙂

Jag köpte fågeln för jag har en tendens att glömma av att vattna mina blommor. Nu blir jag påmind och hur sött ljudet än är så blir man tokig om den står för länge och kvittrar. Tror jag har sett grodor som låter också och funderar att sätta även en i vardagsrummet. Mina växter trivs betydligt bättre nu och jag har vågat mig på att köpa ganska många Pelargon sticklingar som jag är väldigt spänd på. En del behöver jag plantera om redan till helgen.

Så lite digitalt fågelkvitter kan man allt stå ut med när växterna trivs så bra.

Leave a Reply

Översätt sidan »