365 Foto 2011

Cool ( 79 av 365 )

Cool ( 79 av 365 )

Fy! Vad tog solen och den lilla värmen vägen? Rått, grått och trist ute idag. Har suttit och letat efter växthus. Gubben och jag är inte eniga när det gäller växthus. Jag vill ha ett hemmabygge med glasrutor och som blir lite som det blir. Medan gubben vill ha ett färdigt med grön stomme. Problemet som jag ser det är att det kostar för mycket och jag vill helst ha ett på 15km.

Får se hur det bli, jag är helt övertygad att han kan bygga ett av rutor utan problemet när han väl att komma till skott. Blir så sugen när jag vattnade mina pelargon sticklingar som har växt till sig riktigt bra. När jag städade undan för att tända en brasa så flyttade jag på marmor telefonen.

Gubben och jag blev så ställda när Tobias!! blev helt lyrisk och ville ha den hos sig? Det brukar ju vara Micael som länsar vårat hem annars. Nu funkade inte denna men vi tog det i beräkningen när vi köpte den för en 50 lapp. Vi tänkte lämna in den för lagning men ser att det fins flera varianter på Blocket och Tradera som fungerar så får Tobias välja vilken han vill ha.

Vi blev så glada när han tyckte den var riktigt cool och absolut ville ha den. Annars springer han oftast åt andra hållet och tycker att sakerna vi kommer med sticker ut för mycket! Jaja där ser man.

Leave a Reply

Översätt sidan »