365 Foto 2011

Kvartett ( 80 av 365 )

Kvartett ( 80 av 365 )

Blev så glad när jag kom till jobbet idag.  Det är en av gubbarna som skall våga sig på att odla örter nu när jag har stått och skrutit över min kryddspiral. Han blev så nyfiken när jag berättade att curryplantan verkligen stank curry och hur svårt det var för mig och katterna att låta bli att ta på bladen så det började lukta. När plantorna hade växt till sig så luktade det även vid varje vindpust 🙂

Han berättade att från och med torsdag så kommer Lidl att rea ut små växthus, krukor, frön ja lite av varje till trädgården. Han skulle ta med sig reklambladet till mig i morgon. Jag och gubben har också blivit bättre på att kolla reklambladen. Vi försöker få ner matkostnaderna rejält. Oftast är vi väl för trötta och hungriga när vi handlar så det blir en del onödigt.

Men de här ägglikörs bägarna var bara ett måste .) Absolut inget onödigt! Köpta på Rusta och de fanns även i jordgubbe och mint. Funderar på att blanda de sorterna och skicka till min tyska mamma. Det måste ju gå att scrappa ett ägg eller som det brukar stå alstra! Oops! Den som söker den finner, jösses vad alstrade ägg det fanns.

Jaha! Flum, flum, temat är kvartett i alla fall och nu tänker jag norpa ett par till innan de tar slut. Snart har jag nog svårt att få ihop en kvartett. Nej! Nej! Ta inte några nu! Skulle nog inte bjudit gubben och Micael på några innan jag var klar!

Mitt godis!!

Leave a Reply

Översätt sidan »