365 Foto 2011

Undangömd ( 82 av 365 )

Undangömd ( 82 av 365 )

Såg i morse att all 3 ljusbollarna flöt i dammen. Har bara sett 2 under hela vintern så jag var lite rädd att en frusit sönder och vi skulle behöva leta glas. Så när jag kom hem tog jag en närmare titt på dammen och blev så paff när jag såg näven! Det är bra tryck på vattnet nu och när vattnet delade sig såg man näven tydligt. Trodde vi fått upp alla delar på fule gubben.

Klart vatten

En del av röret hade frusit sönder, men jag blev så glad när jag såg hur klart vattnet var. Skall städa ur den så fort den sista isen försvunnit. Minitulpanerna och lite annat börja så sakteligen sätta fart, nu är det bara värmen som fattas. Det var frost i morse och nu blåser det så det känns svinkallt fast det är 6 grader. Hoppas det är den kylan vi skulle haft i heljen och att värmen kommer då i stället.

Isolering av Micaels datarum står på tur innan taket skall rivas i sovrummet. Det är väl bara mura runt skorstenen och rätta till en rutten takstol som vi behöver hjälp med där uppe. Ja elen måste ju dras ordentligt annars är det nog den lättaste biten de håller på med nu.

Leave a Reply

Översätt sidan »