365 Foto 2011

Pappa ( 83 av 365 )

Pappa ( 83 av 365 )

Här skruvar Micael och gubben ihop mitt miniväxthus som vi köpte på Lidl. Vi skall eventuellt köpa ett till. Planerar att göra om lite i trädgården, men vi får se. Det var rätt gediget och jag tror det kommer bli bra, just nu ligger det upp och ner så att inte locket åker upp hela tiden. De hade två riktigt mysiga växt böcker och mängder av lökar och fröer.

Men vi tog den närmsta Lidl som väldigt liten och mängder av folk så vi skall åka till en större i morgon som ligger vid Hornbach där gubben skall titta på takplattor till Micael. Som det var nu kunde man inte titta i lugn och ro.

Wow! Tobias kom nyss ner och sa att han skulle laga maten idag! Kors i taket! Vi har äntligen köpt köksutrustning till honom som han önskade sig i julklapp och nu skall de invigas. Han har köpt färdig mat eller kommit ner till oss. Glad att han har beslutat sig för att börja laga sin egen mat. Han har också märkt att pengarna rinner iväg och behöver tänka om.

Leave a Reply

Översätt sidan »