365 Foto 2011

Morgontoalett ( 86 av 365 )

Morgontoalett ( 86 av 365 )

Var uppe riktigt tidigt idag, ville få undan en del av pinn högen och städa undan lite på insidan. I går stank det brand så in i bänken och vi gick runt och kollade. Gubben och Micael höll på i kokhuset och jag på utsidan med aligatorn. Vi hittade inget så vi fortsatte att jobba. Sedan när vi gick in på kvällen märkte vi att bara halva husets el fungerade och inget hos Micael. Vi ringde Fortum och de dök upp inom 2 timmar som de lovade. Otroligt snabbt jobbat på en helg.

Morgontoalett ( 86 av 365 )

Det var en tråd på el stolpen utanför Micael som släppt. Så vi hade det riktigt mysigt här med tända lampor. Riktigt impad att de kom så snabbt, vi använder Micaels frys så den är full av mat men inget blev förstört. Börjar få ihop bra högar med pinnar och buntade ihop de med balsnörena. Blir smidigt till vintern att hämta sig ett par buntar som tändpinnar. Micael lär väl elda en hel del i sin kamin. Tobias gillar inte att passa elden så han kommer att sätta in en kasset hos sig och det är ju inte så dumt.

Ved

Medan jag höll på med mina pinnar sprang  Shakira runt och busade med en tandpinne innan ho la sig ner och tuggade. Vi försöker få henne att äta andra tuggben med men det verkar helt lönlöst.

Leave a Reply

Översätt sidan »