Familjen

Usch så smutsig man blir.

Nu är det bara halva hallens innertak som skall rivas ner. Skönt när det blir klart för man blir verkligen skiten. Fattar inte heller varför gubbar inte plockar undan, utan kliver över all skit när de jobbar. Var ute och hjälpte till med att soppa undan all spån och tömma rummen på skit. De rummet med stegen skall Micael ha som datarum. Sen kommer hallen där de skall ta bort taket upp till nocken för att få mer space och till sist Micaels sovrum där taket är betydligt lägre.

Det kommer bli så himla mysigt, man får ganska bra översikt hur det kan bli när det är tömt och man blir lite förvånad över att rummen är såpass stora. Det är väl lite synd att hallen blir förändrad. Det är så otroligt sött, men jag tror inte Micael har någon större lust att springa ut och runt varje gång han skall lägga sig. Vi har varit lite osäkra på om det skall bli spiral eller en vinklad variant. Men som det är nu lutar det åt en vinklad.

Leave a Reply

Översätt sidan »