365 Foto 2011

Handgjord ( 87 av 365 )

Handgjord ( 87 av 365 )

Oj oj! Rosa skulle hämta mig för kort viknings kursen och jag hade världens huvudverk! Slängde i mig ett par tabletter och vilade 1 timme innan en pigg Rosa dök upp. Ville verkligen gå på detta, så när Rosa bedyrade att jag inte såg ut som ett totalvrak och jag tänkte på att de ändå inte vet hur jag ser ut i normal fall så var det ju bara borsta till kalufsen och åka iväg.

Kanon mysig kurs och jag hade verkligen inte velat missa en sekund. Vi vek 3 olika kort vikningar. Nu dekorerade jag inte mina kort eftersom det inte var någon direkt jag skulle skicka till. Men jag passade på att se mig omkring och tittade hur vissa av grejerna skulle användas. Skall köpa in lite gult och sätta mig någon dag att göra påskkort och dekorera ett par ägg.

Skansens Lejon

Skall läsa lite bloggar medan jag äter men sedan är det allt sängen. Tycker Skansens Lejon såg så kontrastrik ut bland det nya plåtbyggnaderna.

Leave a Reply

Översätt sidan »