365 Foto 2011

Tegel ( 88 av 365 )

Tegel ( 88 av 365 )

Gjorde ordning min tegeldrivbänk när jag kom hem. Läste i trädgårds boken att jag skulle lagt jord mellan för att slippa att isen gör så att det rasar. Skulle gjort likadan på kryddspiralen. Nu blev det att stenarna har rasat och jag får göra om den i år.

Tegel ( 88 av 365 )

Sen rekommenderade de att man satte themyntan i kruka då den sprider sig något hiskeligt. Hade ju sådan enorm tur första året att allt växte så det knakade, det växte lite väl bra och rötterna flyttade stenarna. I år skall jag läsa på mycket mera och ha de som växer värst i krukor vid sidan om.

Tegel ( 88 av 365 )

Detta teglet har legat där vi har dammen. Det är från ladan som brann så teglet spricker i kylan. Brukar ta in tegelstenen där det står Höganäs på. Tycker det är vackert, framför allt de stenar som är äldst och väldigt ner slitna av korna som fanns här på gården en gång i tiden.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »