365 Foto 2011

Dubbletter ( 94 av 365 )

Dubbletter ( 94 av 365 )

Jösses! Jag trodde verkligen dimman skulle  hålla i sig hela dagen, den var så tjock att man knappt såg ut. Lagom tills jag skulle åka hem så lättade de upp och solen tittade fram. Rusade ut med en kopp kaffe och började göra i ordning min planteringsskydd. Älskar att sitta där och bara mysa. De här fjärilarna dök upp och tänkte dubbla sig.

Även den lille ekorren dök upp och kom farandes på muren. Shakira blev överlycklig och rusade dit och följde honom en bit. Sedan har vi ett gäng skator som bygger bon, de vill jag gärna bli av med. De för ett himla väsen så fort man rör sig. Jag försökte fotografera ringduvorna som satt och uppvaktade varandra, men de blev skrämda av skatornas varningsrop.

vid dammen

Äntligen har jag börjat med kryddspiralen. Chokladmints myntan har spridigt sig något hiskeligt och raserat stenarna. Har delat upp dem och satt de i krukor.  Skall tömma kryddspiralen helt och bygga upp den bättre och sätta kryddor som inte skickar  revor. Älskar lukten av kryddorna och myntan luktar väldigt starkt.

Leave a Reply

Översätt sidan »